Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У ВІТІ відбулась зустріч із Першим заступником Голови Верховної Ради України та заступником Міністра Оборони України

Добавлено: 06.12.2021 Переглянуто: 653


З нагоди 30-ї річниці відзначення Дня Збройних Сил України до Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут завітали Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко та Заступник Міністра Оборони України Олександр Поліщук.

Зустріч відбувалась за участі начальника Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут генерал-майора Віктора Остапчука, заступника начальника інституту з навчальної роботи полковника Олексія Сілко, представників дорадчих органів курсантської ініціативи та Ради сержантів інституту.

На початку заходу начальник інституту подякував поважним гостям за надання можливості всім щаблям Військового інституту бути почутими керівництвом держави та Міністерства Оборони України.

Під час круглого столу було піднято ряд важливих аспектів та нагальних проблем курсантської та сержантської спільнот, також було обговорено ряд трасформацій, що відбуваються в Україні.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх