Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсантка ВІТІ стала переможницею конкурсу "Кращий студент Києва"

Добавлено: 04.12.2021 Переглянуто: 486


«Кращий студент України» — всеукраїнська конкурсна програма, покликана виявити та надати імпульс до подальшого розвитку студентської молоді України як авангарду розвитку українського суспільства. Метою програми є виявлення всебічно розвиненої студентської молоді, стимулювання підвищення рівня її суспільної активності, сприяння формуванню активної життєвої позиції студентства.

Конкурс складався з 5 номінацій:

- "Я кращий!"- презентація себе як кращого студента у виші.

- "Мій талант - кращий!" - демонстрація своїх індивідуальних творчих здібностей.

- "Мій feed back - кращий!" - питання-відповідь учасникам.

- "Кращий день із мого студентського життя" - творча презентація студентського буття в гумористичному виді.

- "Кращий студент - соціально відповідальний студент!" - презентація соціального проєкту, запропонованого конкурсантом.

Курсанти ВІТІ не залишись осторонь, та взяли учать у конкурсній програмі "Кращий студент України", де досягли неабияких високих результатів.

Курсантка факультету телекомунікаційних систем Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут солдат Софія Кураченко. - переможниця конкурсу "Кращий студент Києва", який є регіональним етапом конкурсу "Кращий студент України".

- Насамперед, цей конкурс став викликом для мене. Це було випробування, яке я успішно пройшла. Зазвичай, в подібних програмах беруть участь студенти цивільних вишів, але ми зламали цей стереотип, і довели всім, що курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут - кращі! Перемога в цьому конкурсі - це плідна робота багатьох людей, які протягом декількох тижнів сумлінно працювали над моєю конкурсною програмою, які підтримували та вірили в мене. Для мене велика честь та відповідальність представляти свій освітній заклад на подібних заходах. Перемога в конкурсі "Кращий студент Києва" - не означає просто отримати кубок та грамоту, насамперед, це доказ того, що в кращому інституті навчаються кращі курсанти! Я дякую керівництву інституту за можливість брати участь в такому масштабному заході; ініціативно-агітаційній групі інституту за допомогу в підготовці та віру в мене; моїм однокурсникам за підтримку.

Це не перша перемога нашого інституту, і не остання. Далі - більше!, - не приховуючи емоцій ділиться переможниця.


Вітаємо Софію з перемогою! Бажаємо наснаги та впевненості в досягненні будь-яких висот!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх