Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У ВІТІ відбувся щорічний святковий звітний концерт факультету інформаційних технологій

Добавлено: 03.12.2021 Переглянуто: 466


2 грудня, напередодні 30-ї річниці Збройних Сил України традиційно відбувся звітний концерт факультету інформаційних технологій Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

За час спільної служби та навчання увесь особовий склад факультету інформаційних технологій став великою дружньою родиною.

133 аудиторія кафедри автоматизованих систем управління щорічно збирає усю родину разом для спільного приємного проведення часу.

Курсанти факультету готувалися декілька тижнів, поводили репетиції, щоб продемонструвати гостям заходу концерт, який вже став для них традицією. Красиве виконання українських пісень, танців, віршів, а також виступо славнозвісної команди КВК факультету інформаційних технологій "Відрєпєтіровано в світлиці" подарувало глядачам хороший настрій.

Наприкінці заходу ТВО начальника факультету підполковник Гриценок Костянтин та заступник начальника факультету з морально-психологічного забезпечення полковник Євгеній Гесь подякували особовому складу за створене ними свято та нагородив учасників концерту.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх