Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Офіцери та курсанти ВІТІ взяли участь у V Міжнародній науково-практичній конференції

Добавлено: 01.12.2021 Переглянуто: 446


25 листопада 2021 року у Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського відбулася в режимі онлайн V Міжнародна науково-практична конференція “Сучасні тенденції та перспективи розвитку фізичної підготовки та спорту Збройних Сил України, правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб на шляху євроатлантичної інтеграції України”.

Головною метою наукового заходу стало обговорення ключових проблем теоретико-методологічного, методичного та практичного забезпечення розвитку фізичної підготовки та спорту у секторі безпеки й оборони України на шляху євроатлантичної інтеграції з урахуванням досвіду бойових дій та військових конфліктів.

Представниками Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут стали викладачі кафедри "Фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки і спорту", які виступили з доповідями та ознайомили присутніх з методикою організації самостійної роботи з фізичної підготовки військовослужбовців. -Заступник начальника кафедри полковник Олег Сєрий та викладач кафедри старший лейтенант Тетяна Гром "Адаптація курсантів-зв'язківців до умов освітнього та професійного середовища через використання системи спеціальних фізичних вправ".

-Старший викладач кафедри підполковник Антон Бутенко та викладач кафедри Валентина Хаміцька "Розвиток психо-фізичної витривалості курсантів-зв'язківців".

-Викладач кафедри майор Олександр Непомнящий та курсант факультету бойового застосування систем управління та зв'язку Ярослав Каплуновський "Статична (ізометрична) гімнастика та її переваги в умовах карантинних заходів".

По завершенні учасники наукового заходу обговорили проєкт рішення конференції та підбили підсумки проведеної дискусії.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх