Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти ВІТІ взяли участь у "Марафоні, який ніхто не хоче бігти”

Добавлено: 28.11.2021 Переглянуто: 472


Курсанти ВІТІ взяли участь у "Марафоні, який ніхто не хоче бігти ”Марафон, який ніхто не хоче бігти”, — ми долучилися до міжнародного проєкту, який привертає увагу до російської агресії в Україні. У забігу одночасно взяло участь понад 50 курсантів разом з офіцерами ВІТІ та пробігли дистанцію в 10 км.

. Замість стартових номерів у кожного був цифра із вражаючим та болісним фактом про війну. «Для українців війна — це марафон без визначеної точки фінішу. Бігти його без підтримки або визнання цієї щоденної боротьби неможливо. Тому 7 листопада, у день Нью-йоркського марафону, розпочався ще один забіг — теж у Нью-Йорку. Це українське селище, яке розташоване у Донецькій області, всього в кілометрі від лінії фронту», — кажуть творці проєкту Нова пошта і Gres Todorchuk. «Проєкт марафон який ніхто не хоче бігти повертає нас до реальності — російсько-української війни. Цей марафон показує, що ми підтримуємо наших героїв і біжимо цю дистанцію разом! Ми повинні пам’ятати про людей, які сьогодні боряться за майбутнє нашої держави», — зазначив один із учасників забігу Курсант Олександр Гавриленко Ви також можете взяти участь у цьому проєкті і подолати будь-яку дистанцію будь-де.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх