Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Сезон Днів відкритих дверей триває: факультет телекомунікаційних систем зустрічає гостей

Добавлено: 26.11.2021 Переглянуто: 434


27 листопада у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбувся завершальний День відкритих дверей факультету телекомунікаційних систем.

На гостей чекала цікава та насичена програма знайомства з інститутом. Захід було розпочато з презентації змін до Правил прийому до ВІТІ, яку провів заступник начальника інституту з навчальної роботи полковник Олексій Сілко.

Офіцери та курсанти факультету телекомунікаційних систем розповіли майбутнім абітурієнтам про навчання за спеціальністю 172 Телекомунікації та радіотехніка та поділились тонкощами навчання за спеціальністю.

Гості заходу відвідали випускові кафедри: кафедру побудови телекомунікаційних систем, та кафедру телекомунікаційних систем та мереж, де ознайомились із навчально-матеріальною базою інституту, із сучасними засобами зв'язку та радіозв'язку, специфікою навчання за спеціальністю.

Наприкінці заходу майбутнім абітурієнтам запропонували зазирнути за лаштунки курсантського побуту та оновлених спортивних майданчиків, відвідати виставку зброї, а також позмагатися з курсантами інституту в інтерактивному тирі на кафедрі загальної тактики.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх