Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Представники ВІТІ взяли участь в інтерактивному заході «Є така професія – захищати Батьківщину»

Добавлено: 23.11.2021 Переглянуто: 355


23 листопада представники Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут взяли участь в інтерактивному заході «Є така професія – захищати Батьківщину» для учнів 11-х класів закладів загальної середньої освіти міста Кропивницького та області.

Захід відбувався за ініціативи фахівців Кіровоградського обласного центру зайнятості у рамках обласної Декади профорієнтації молоді «Кар’єра: мрії та плани». На заході біли присутніми представники чотирьох потужних військових вишів України (Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, Військова академія (м.Одеса), Національна академія Сухопутних військ імені П.Сагайдачного, Житомирський військовий інститут імені С.П.Корольова).

Метою заходу стало підвищення інформованості школярів щодо можливості отримання професії військового напрямку у закладах вищої освіти, підвищення престижу військових професій, актуальних на ринку праці.

Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут представили заступник начальника факультету телекомунікаційних систем з морально-психологічного забезпечення підполковник Антон Ланко та курсантка 5го курсу факультету телекомунікаційних систем солдат Анастасія Рудніцька.

У ході заходу військовослужбовці представили навчальний заклад, познайомили зі спеціальностями, за якими проводиться підготовка, а також відповіли на порушені школярами запитання.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх