Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Кращі сержанти ВІТІ: хто вони? PART – 2

Добавлено: 17.11.2021 Переглянуто: 709


Напередодні Дня сержанта Збройних Сил України, творча команда Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут продовжує знайомити інтернет-спільноту з трійкою кращих сержантів інституту.

Представляємо вашій увазі головного сержанта 39 навчального курсу факультету бойового застосування систем управління та зв’язку солдат Роман Попович.

В дитинстві Роману розповідали про його прадіда – військовослужбовця. Роман захопився історією родини та вирішив відновити ланцюг військовослужбовців у своїй сім'ї .

Так, у 2017 році Роман вступив до Київського військового ліцею імені Івана Богуна. Протягом двох років навчання у ліцеї хлопець був одним з кращих ліцеїстів не тільки в навчанні, а й у спорті, посідав призові місця у багатьох конкурсах й олімпіадах.

Всі ці роки юнак мріяв стати сучасним військовослужбовцем. Вже влітку 2019 року його мрії здійснились – Роман Попович став курсантом факультету бойового застосування систем управління та зв’язку Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, навчається за спеціальністю 255 Озброєння та військова техніка.

- Мій кар'єрний сержантський шлях в інституті зростав поступово. Спочатку я був журналістом групи, потім командиром групи, а зараз головний сержант 39 навчального курсу, - розповідає Роман.

Співслужбовці описують солдата Поповича, як справедливого та об’єктивного командира, який завжди може прийти на допомогу.

- Я намагаюсь не лише бути командиром, а й, в першу чергу, зразком для підлеглих, систематично вдосконалюю свої навички з навчання й фізичної підготовки, всебічно розвиваюсь. Неодноразово посідав призові місця в багатьох змаганнях, студентських та курсантських наукових конкурсах, - ділиться головний сержант.

Освічений та фізично підтягнутий, справжній лідер – зразковий сержант Роман Попович завжди впевнено крокує до своєї мети та веде за собою колектив.

- Не будьте байдужими до того, що оточує вас у військовій сфері та поза її межами. Наполегливо крокуйте до своєї мети та ніколи не зупиняйтеся на досягнутому, - бажає Роман усім сержантам у День сержанта Збройних Сил України.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх