Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

До факультету інформаційних технологій завітав учасник боїв за Савур-Могилу полковник Петро Потєхін

Добавлено: 11.11.2021 Переглянуто: 449


11 листопада на факультеті інформаційних технологій Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбулася зустріч з полковником Потєхіним Петром Геннадійовичем.

Визначна особистість українського війська, полковник Петро Потєхін, є начальником навчально-оздоровчого комплексу, заступником начальника Київського військового ліцею імені І.Богуна, учасниклм Антитерористичної операції на сході України, учасник битви за Савур-Могилу влітку 2014 року, учасником війни на сході України.

Під час зустрічі гість поспілкувався з курсантами факультету Інформаційних технологій та відповів на всі порушені ними питання.

У ході заходу було порушено такі аспекти:

- Чому полковник обрав саме професію військового?

-Як проходила його служба в різні періоди його життя?

- Які риси характеру повинен мати справжній військовослужбовець?

Головною темою розмови став бій за Савур-Могилу у червні-серпні 2014, кургана, який став символом української військової слави.

Наприкінці заходу ТВО начальника факультету інформаційних технологій підполковник Костянтин Гриценок вручив гостю пам'ятну плакетку від колективу факультету.

У свою чергу, полковник Петро Потєхін побажав всьому колективу інституту благополуччя та мирного неба, а курсантам набути і розкрити кращі якості особистості в умовах військового навчання, старанно оволодівати професією офіцера-зв’язківця та в майбутньому продовжувати кращі традиції офіцерського корпусу Збройних Сил України!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх