Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Викладач англійської мови пройшла стажування «The ENGLISH TEACHING FACULTY DEVELOPMENT WORKSHOP» у Болгарії

Добавлено: 08.11.2021 Переглянуто: 435


12 - 21 жовтня 2021 року, за ініціативи та фінансової підтримки НАТО та BILK (BUREAU FOR INTERNATIONAL LANGAGE CO-ORDINATION) у м.Шумен (Болгарія) проводилося стажування для викладачів англійської мови (The ENGLISH TEACHING FACULTY DEVELOPMENT WORKSHOP). До участі у заході були запрошені викладачі іноземної мови з військових навчальних закладів з країн учасниць НАТО та країн-партнерів (Болгарії, Йорданії, Пакистану, Румунії, Тунісу, України, Франції, Чеської народної республіки).

За сприяння керівництва інституту, у заході взяла участь співробітник ЗСУ, доцент кафедри іноземних мов, канд.пед.каук Вікторія Довганець.

Під час тематичних сесій присвячених навчанню військових іншомовному мовленню та письму було продемонстровано сучасні тенденції до формування іншомовної компетенції військових, а також вимоги до рівнів володіння мовленнєвими навичками для здачі іспиту STANAG 6001.

Варто відзначити високий рівень організації заходу та подякувати за ефективне навчання та теплий прийом учасників.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх