Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Викладачі ВІТІ взяли участь у панельній дискусії «Українська на всіх континентах світу»

Добавлено: 08.11.2021 Переглянуто: 439


5 листопада, з нагоди Дня української писемності та мови викладачі кафедри військово-гуманітарних дисциплін ВІТІ імені Героїв Крут канд.пед.наук Логвіненко Н.М., канд. філ.н. Церковняк-Городецька О.Г., канд.іст.наук Садикова В.В. взяли участь у панельній дискусії «Українська на всіх континентах світу». Цей захід Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою проводить в межах Бієнале «Українська мова у світі: відступ чи поступ?».

З основними доповідачами, які представляють Австралію, Азію, Африку, Європу, Північну Америку та Південну Америку, давали відповіді на такі запитання: «Як розвивається україністика у світі?», «На якому етапі свого становлення вона є?», «У скількох університетах світу викладають українську мову?» тощо.

Панельна дискусія «Українська на всіх континентах світу» – це вже п’ятий захід у межах Бієнале «Українська мова у світі: відступ чи поступ?» – серії онлайн-подій для обміну думками, дискусій і напрацювання нових ідей щодо промоції України й української мови у світі.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх