Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Спортивні баталії полтавських курсантів-зв'язківців

Добавлено: 07.11.2021 Переглянуто: 426


Обласна військово-патріотична гра " Заграва", що відбулась на базі учбового підрозділу 179 навчально-тренувального центру військ зв'язку, стала без перебільшення знаковою подією для полтавської молоді. Близько 150 учасників у складі дев'яти команд "схрестили списи" за право вибороти першість у дев'яти військово-спортивних та інтелектуальних номінаціях.

Захід пройшов за ініціативи та сприяння Управління молоді та спорту Полтавської ОДА, керівництва дитячої ГО "Військово-патріотичний клуб Воїн, обласної організації ТСОУ, командування військових частин гарнізону.

-Найголовнішу особливість нинішнього заходу визначив насамперед його представницький формат - заначила начальник Управління молоді та спорту Полтавської ОДА Марина Трохименко.- Цьогоріч ми залучили до проведення гри не тільки студентів вишів та курсантів-зв'язківців, а і учнівську молодь старших класів, дитячі військово-патріотичні клуби та гуртки. Розширення кількості учасників дало більш потужний поштовх до поліпшення якісної складової військово-патріотичного виховання підростаючого покоління.

Ані примхи погоди, ані напружений ритм змагань не вплинув на прагнення юних спортсменів показати найвищі результати у визначених номінаціях. До слова, одними з фаворитів турніру вже з перших хвилин стала команда Військового коледжу сержантського складу ВІТІ імені Героїв Крут. У виснажливій та безкомпромісній боротьбі вибороли першість у змаганнях зі стрільби, Чібішев Вадим , Буць Дмитро , Кузьменко Денис. У конкурсі з історії України та українського козацтва переше місце посів Кайда Максим. Ще у кількох видах курсанти посіли другі та треті місця.

-Результати змагань можна вважати певним результатом і професійної, і спортивної, і морально-психологічної підготовки наших курсантів - підкреслив начальни к Військового коледжу полковник Кирило Злобін - Це великою мірою підвищує авторитет Збройних сил у цілому, і навчальнного закладу зокрема. Тим більше, що проведення військово-патріотичної гри "Заграва" ми сумістили з профорієнтаційцною роботою серед школярів. Протягом змагань на спеціальнро обладнаній локації усі бажаючі мали змогу ознайомитись з умовами вступу до ВІТІ та коледжу, особливостями навачання, конкретними військовими спеціальностями та перспективами кар'єрного зростання.

Але головними гагородами спортивних змагань за словами його учасників стали позитивний настрій, високий командний дух та воля до перемоги. Не в останню чергу цьому сприяв і смачний обід та смаколики від організаторів цього дійства.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх