Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсант ВІТІ - розробник мобільного додатку Армія FM

Добавлено: 02.11.2021 Переглянуто: 479


Бути 24/7 з радіо Армія FМ, дивитись найсвіжіші випуски програм військового телебачення України - тепер все це можливо зробити через мобільний додаток.

Розробником додатку Першої військової радіостанції України став курсант факультету інформаційних технологій Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут старший солдат Олександр Літвін, який навчається за спеціальністю 122 Компютерні науки.

Поки що встановити додаток можливо лише на операційній системі Android. Аби встановити додаток на своєму смартфоні необхідно перейти за посиланням і встановити застосунок у Play Market. Додаток є безкоштовним

-Це неймовірно круто бути у вирі таких військових інновацій! Якщо ви є шанувальником військового радіо АрміяFM, відтепер зможете слухати його за допомогою свого смартфона, це зручно і доступно кожному, - говорить курсант Олександр Літвін.

Завітавши до Військового інституту, начальник телерадіостудії МО України полковник Віктор Гром, висловив свою подяку курсантові Олександру Літвину, вручив розробнику цінні подарунки та грамоту.

На заході був присутнім начальник інституту генерал-майору Віктор Остапчук, він, у свою чергу, висловив подяку військовослужбовцю та науково-педагогічним працівникам кафедри Комп’ютерних інформаційних технологій - флагману підготовки військових ІТ-фахівців, які професійно навчають майбутніх офіцерів .

Варто зазначити, що додаток АрміяФМ - вже не перший програмний продукт курсантів Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, під час розробки якого курсанти доводять свої компетенції з інженерії програмного забезпечення.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх