Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У ВІТІ відбулась презентація книги Лесі Шиденко «Переддень життя»

Добавлено: 30.10.2021 Переглянуто: 614


На кафедрі військово-гуманітарних дисциплін Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбулась презентація книги Лесі Шиденко «Переддень життя», присвяченої загиблим співробітникам Служби безпеки України під час АТО на Донбасі.

Неймовірна авторка Леся Шиденко офіцер запасу, відмінник освіти України, професійна художниця та письменниця захопила аудиторію цікавими розповідями про написання книги, життя, службу, товаришів.

Серед курсантів було проведено цікаву вікторину-лотерею на найкраще запитання до авторки. Аудиторія затамувавши подих слухала про проєкт, героїв та їх особисте, життя, про їх родини, подвиги, про часто символічні, містичні речі, які їх супроводжували.

Ця книга про «Невидиму варту» – мистецький проєкт про загиблих героїв української спецслужби та про війну. Про людей, яких за життя ніхто не знав, які стояли на варті безпеки держави і залишалися вірними присязі до останнього подиху.

Особливістю книги "Переддень життя" є жіночий погляд на воєнні події в нашій країні, це погляд у душу й серця тих, у кого несправедлива війна відібрала синів, коханих чоловіків і найкращих у світі татків, наших захисників. Книга адресована кожному українцю.

Безперечно зустріч відбулась, відбулось живе, емоційне спілкування, яке зворушило і надихнуло всіх авторку, курсантів, організаторів. Ми ще раз згадали і подякували героям та їх родинам.

Командування Військового інституту дякує Лесі Шиденко за її творчість, не легку працю та емоційну зустріч за те, що тепер бібліотеки кафедри та інституту поповнилася ще одним патріотичним, цікавим виданням.

Пам’ятаємо про полеглих, шануймо живих.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх