Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Відбулась онлайн-зустріч

Добавлено: 27.10.2021 Переглянуто: 393


27 жовтня, в онлайн форматі відбулась зустріч представників Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут з представниками Вищої Військово-морської академії імені Ніколи Вапцарова.

Координатором заходу виступив Радник з питань професійної військової освіти при Представництві НАТО в Україні підполковник Стасіс Палдунас.

Метою зустрічі стало ознайомлення з діяльністю навчальних закладів та обговорення можливих напрямків подальшого співробітництва у сфері освіти та науки.

Під час заходу заступник начальника інституту з навчальної роботи полковник Олексій Сілко ознайомив представників Військово-морської академії з історією нашого вишу, системою підготовки військових фахівців у галузі інформаційних технологій та навчально-матеріальною базою.

У свою чергу, Ніколай Веліков презентував Військово-морську академію та висловив зацікавленість у співпраці з інститутом.

Полковник Владислав Чевардін представив галузь «Кібербезпеки» та озвучив спроможності та досягнення за напрямами даної спеціальності.

У результаті зустрічі представники вищої Військово-морської академії імені Ніколи Вапцарова висловили сподівання у плідній співпраці вишів у сфері інформаційних технологій.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх