Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

День науки

Добавлено: 19.05.2017 Переглянуто: 998


20 травня 2017 року відповідно до Указу Президента України від 14 лютого 1997 року №145/97 "Про День науки", в Україні відзначається професійне свято науковців – День Науки. В цей день наша держава шанує своїх громадян, які є основними носіями її наукового потенціалу. У сфері оборони України саме військові науковці, з гідністю представляєте цей потенціал.

Посильний вклад в розвиток науки вносять науковці Військового інституту телекомунікацій та інформатизації. До двадцятої річниці свого професійного свята ми прийшли з гідними результатами незважаючи на будь-які складнощі та перепони.

У 2017 році в інституті виконується 13 НДР та 11 ДКР. На друге півріччя заплановано включення до плану ННТД ще 13 НДР. Виконано 73 оперативних завдань. Підготовлено та видано 1 Збірник наукових праць ВІТІ. Науковці інституту приймають активну участь внауково-практичних конференціях та семінарах.

Курсанти воєнно-наукового товариства:

на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт отримали дипломІ ступеня за напрямом «Військові науки»;

на XVIIМіжнародному конкурсі з української мови ім. П. Яцика посіли І та ІІмісця;

на змаганнях з програмування серед партнерів – країн НАТО «NATOEnterpriseArchitectureHackathon» у Лондоні, І місце посіла команда факультету інформаційних технологій.

Наукова робота будується за принципом інтеграції науки і освіти, яка реалізується шляхом підготовки військових кадрів на основі використання досягнень науки і техніки, її прогресу та результатів науково-дослідної роботи, що проводиться в інституті.

Сьогодні в інституті пройшли урочисті заходи на яких с доповіддю про досягнення інституту в науковій сфері виступив заступник начальника інституту з наукової роботи Валерій Романюк.

Керівний склад інституту привітав науково-педагогічних працівників, нагородивши грамотами кращих науковців з нагоди Дня науки.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх