Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти ВІТІ провели заняття з організації військового зв'язку для ліцеїстів-богунівців

Добавлено: 26.10.2021 Переглянуто: 438


Курсанти факультету телекомунікаційних систем завітали до ліцеїстів Київського військового ліцею імені Івана Богуна у рамках проведення навчальних занять з предмету «Захист України» та професійної орієнтації молоді.

Під час проведення занять циклу «Організація військового зв’язку у підрозділі» курсанти ознайомили юнаків та дівчат з тактико-технічними характеристиками, можливостями, режимами роботи засобів зв’язку, а також бойовим застосуванням засобів зв’язку при проведенні Операції Об’єднаних сил.

Для проведення заняття представники Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут розгорнули п’ять робочих місць. На першому робочому місці – проводились заняття по вивченню телекомунікаційних комплектів та способів забезпечення в підрозділі проводового зв’язку. На другому робочому місці ліцеїсти знайомилися з монтажем роз’ємів та муфт типу RJ 45 та RJ 12, способами розгортання проводового зв’язку в підрозділах.

Інструкторами на кожному робочому місці виступали курсанти 3 та 4 курсу, які здобувають ступінь вищої освіти за спеціальністю «Телекомунікація та радіотехніка».

Третю групу богунівців курсанти навчали основним правилам ведення переговорів на радіостанціях Motorola. На четвертому та п’ятому робочих місцях ліцеїсти ознайомилися з тактико-технічними характеристиками КХ та УКХ засобів радіозв’язку виробництва компанії Harris.

Спілкування курсантів вишу та ліцеїстів під час проведення навчальних занять дозволяє покращити їх професійну майстерність з навчання особового складу експлуатації та застосуванні складних сучасних цифрових засобів зв’язку

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх