Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Сезон Днів відкритих дверей триває: факультет Інформаційних технологій зустрічає гостей

Добавлено: 23.10.2021 Переглянуто: 469


23 жовтня у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбувся черговий День відкритих дверей факультету Інформаційних технологій.

Захід було розпочато з презентації Правил прийому до ВІТІ, яку провів заступник начальника інституту з навчальної роботи полковник Олексій Сілко. Також він зазначив, що навчальний заклад готує військових фахівців тактичної ланки у галузі телекомунікацій та інформатизації, як для всіх видів Збройних Сил України, так і для інших військових формувань.

Офіцери та курсанти розповіли майбутнім абітурієнтам про навчання за спеціальностями 122 Комп'ютерні науки та 126 Інформаційні системи та технології, а також поділились тонкощами навчання та життєдіяльності на факультеті.

На заході був присутнім начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут генерал-майор Віктор Остапчук, який поспілкувався з майбутніми абітурієнтами та їхніми батьками, а також відповів на всі порушені гостями питання.

Гості заходу відвідали кафедри Автоматизованих систем управління та Комп'ютерних інформаційних технологій. Начальники кафедр ознайомили молодь із навчально-матеріальною базою інституту та специфікою навчання на випускових кафедрах за відповідними спеціальностями.

По завершенню заходу гостей чекав неймовірний показовий виступ курсантів-гуртківців кафедри Фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки і спорту, які показали свої досягнення та навички з Бойової армійської системи та гирьового спорту.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх