Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Фінал чотирьох першої в історії Всеукраїнської Шкільної ліги

Добавлено: 18.05.2017 Переглянуто: 838


17-18 травня на базі нашого інституту відбувся Фінал чотирьох першої в історії Всеукраїнської “Шкільної ліги”. Южненські школярі у неймовірно драматичному протистоянні перемогли столичну школу № 204 ("Домінанта") — 18:17. В іншому півфінальному поєдинку запорізька школа №109 була сильнішою за команду школи № 2 з міста Кам`янка-Бузька Львівської області 25:4. У напрочуд емоційному матчі за перше місце команда Южного перемогла команду запорізької школи № 109. Третє місце посіла команда столичної школи № 204 ("Домінанта"), яка виявилась сильнішою за представників міста Кам`янка-Бузька. Нагадаємо, що учасниками фінального етапу стали переможці регіональних турнірів.

Турнір завершився нагородженням та урочистою церемонією закриття змагань, під час якої учасників привітали олімпійський призер Олена Яценко, президент Федерації гандболу Андрій Мельник, голова Комітету Фізичної культури і спорту МОН України Вадим Стеценко, заступник начальника Військового інституту телекомунікації та інформатизації Віталій Тарасов та інші почесні гості.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх