Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Питання харчування постійно обговорюється з курсантами ВІТІ

Добавлено: 20.10.2021 Переглянуто: 491


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбулася вже традиційна чергова зустріч-обговорення пропозицій та покращення харчування курсантів.

До обговорення були залучені курсанти з кожного підрозділу інституту, начальник продовольчої служби інституту підполковник Дмитро Коншин та начальниця їдальні старший сержант Наталія Строкіна.

Такі зустрічі проводяться постійно. Під час зустрічей курсанти надають керівництву свої пропозиції та побажання щодо покращення харчування.

В свою чергу, на початку заходу, підполковник Дмитро Коншин вкотре детально розповів принципи формування меню за каталогом продуктів, за яким проводиться харчування в інституті, пояснив, які страви є обов’язковими та, які є додатковими під час планування харчування.

- Такі зустрічі для нас не просто привід зустрітись, вони є важливим інструментом контролю якості харчування, так як ті для кого ми працюємо надають пропозиції, на що саме варто звернути увагу,- зазначив у виступі підполковник Дмитро Коншин.

Під час зустрічі всім учасникам було надано кваліфіковані роз’яснення на всі порушені ними запитання, а також були прийняті спільні рішення, які будуть реалізовані з наступного навчального тижня.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх