Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Святкова молитва за захисників і захисниць України

Добавлено: 15.10.2021 Переглянуто: 394


14 жовтня, в день свята Покрови Пресвятої Богородиці і День захисників і захисниць України курсанти факультету телекомунікаційних систем Військового інституту імені Героїв Крут відвідали військову капличку де відбувся Чин посвяти українського війська під Покров Божої Матері за участі військових капеланів УГКЦ та капелана канадського контингенту Міжнародної тренувальної місії «UNIFIER». Святковий захід пройшов з ініціативи Департамент військового капеланства Патріаршої курії УГКЦ

Урочистий Акт посвяти українського війська під Покров Богородиці та молитву за полеглих Героїв України провели заступник керівника Департаменту військового капеланства о. Андрій Зелінський, ТІ, керівник відділу у справах душпастирства у ЗСУ Департаменту військового капеланства о. Ростислав Височан, військові капелани УГКЦ о. Валерій Гром та о. Сергій Прудко.

Після спільної молитви о. Андрій Зелінський привітав воїнів зі святом та побажав їм у своєму служінні завжди пам’ятати про три важливі цінності – вдячність, пам’ять і відповідальність.

З привітальним словом до військових звернувся також капелан канадського контингенту Міжнародної тренувальної місії «UNIFIER» Жеремі Вітрано.

Далі захисникам і захисницям України передали солодощі та малюнки, які для воїнів власноруч приготували діти – вихованці Студії розвитку «Дружні сходини» м. Бровари.

По завершенню курсанти вшанували учасників боїв під Крутами на могилі Героїв Крут

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх