Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Уроки мужності тривають: військовослужбовці факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку відвідали гімназію імені Лесі Українки

Добавлено: 12.10.2021 Переглянуто: 421


З нагоди Дня захисників та захисниць України військовослужбовці Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут проводять національно-патріотичні заходи у школах Печерського району міста Київ.

Так, 12 жовтня, курсанти факультету бойового застосування систем управління та зв’язку під керівництвом заступника начальника факультету стали гостями Гімназії №117 імені Лесі Українки з поглибленим вивченням іноземних мов. Військовослужбовці зустрілись із гімназистами 10а та 10б класів Гімназії.

Під час Уроку мужності курсанти розповіли учням про прийдешнє свято захисників та захисниць, проходження військової служби, життєдіяльність Військового інституту та його сучасні спеціальності, а також поділились посиланнями на сторінки ВІТІ у соціальних мережах. Учні та військовослужбовці вшанували пам’ять загиблих захисників України хвилиною мовчання.

Наприкінці заходу було організовано інтерактивне спілкування «Питання-відповідь».

Дітлахи отримали від зустрічі лише позитивні емоції, а також запросили офіцерів та курсантів в гості на День Збройних Сил України.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх