Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Офіцери та курсанти ВІТІ забезпечували зв’язком стратегічно командно-штабні навчанні «Об’єднані зусилля — 2021»

Добавлено: 06.10.2021 Переглянуто: 516


У період з 22 по 30 вересня на всіх основних військових полігонах, а також в акваторії Чорного й Азовського морів проводилося стратегічне командно-штабне навчання «Об’єднані зусилля — 2021».

Участь у навчаннях взяли представників Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, які були у складі Державної служби спеціального транспорту України та Національній гвардії України.

Під час навчання екіпажі комплексних апаратних зв’язку забезпечували надійний зв’язок в різних умовах та залежно від поставлених завдань у визначені терміни.

Для курсантів це був неоціненний досвід у порівнянні з минулорічними навчаннями. Як зауважив Головнокомандувач ЗС України генерал-лейтенант Валерій Залужний за масштабом та сценарієм перевершили минулорічні навчання - «Об’єднані зусилля — 2020».

Загалом у стратегічному командно-штабному навчанні «Об’єднані зусилля – 2021» було задіяно близько 12,5 тис. військових та понад 600 одиниць озброєння і військової техніки. До проведення стратегічного командно-штабного навчання для спільного виконання навчально-бойових завдань залучено військові підрозділи 15 країн, серед них ‒ 11 країн-членів НАТО та 4 країни-партнери.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх