Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Науковці України – еліта держави: доктор технічних наук, професор ВІТІ Борис Креденцер

Добавлено: 13.09.2021 Переглянуто: 491


Видавництвом «Логос Україна» було випущено в світ книгу «Науковці України – еліта держави» - видання, у якому представлено історію та сучасні досягнення українських учених, вітчизняних наукових об’єднань та товариств, а також інноваційних підприємств, які впроваджують найновіші розробки в тісній співпраці з науковцями. Унікальне видання було презентовано до 100-річчя Національної академії наук України. Видання поділено на 7 розділів, серед яких: Сторіччя Національної академії наук України, Національні галузеві академії наук України, Наукові об’єднання та організації України, Наукова інтеграція, Інноваційні підприємства та установи України, Наукові школи України, Науковці України – еліта держави.

В останньому, найцікавішому розділі видання розворот сторінок присвячено унікальній особистості, гордості Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут – Голові Спеціалізованої Вченої Ради інституту доктору технічних наук, професору Креденцеру Борису Петровичу. Про теоретичні й прикладні наукові здобутки в галузі схемотехніки професора Креденцера відомо не лише в межах інституту, адже Борис Петрович більше 20ти років очолює Спеціалізовану Вчену Раду ВІТІ, особисто підготував 6 докторів та понад 40 кандидатів технічних наук, є членом Київської наукової школи надійності.

Колектив Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут вітає Бориса Петровича із знаменною публікацією в одному з кращих наукових видань України.


Детальніше ознайомитись зі статтею, присвяченою Професору Борису Петровичу Креденцеру

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх