Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У ВІТІ відбувся черговий випуск офіцерів за призовом курсів перепідготовки та підвищення кваліфікації

Добавлено: 07.09.2021 Переглянуто: 555


На базі Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбувся випуск громадян України, які були призвані на військову службу за призовом осіб офіцерського складу.

Протягом 3-х місячного навчання офіцери опановували загальновійськові дисципліни, фахові дисципліни, дізнавались тонкощі військової служби.

В урочистому заході з нагоди випуску взяв участь заступник начальника Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут полковник Олексій Кім, який побажав успіхів у подальшій службі.

З молитвою благословення та словами привітань до випускників звернувся отець Дмитрій. Військовий капелан побажав нашим Захисникам миру і Божого благословення.

Також, начальник курсів перепідготовки та підвищення кваліфікації капітан Веніамін Білорі побажав випускникам міцного здоров'я, легкої служби та мирного неба над головою.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх