Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

“Сьогодні маємо згадувати про всіх героїв, які полягли за Україну – серед яких і Крутянці", або, курсанти ВІТІ вшанували пам'ять Крутянців

Добавлено: 29.08.2021 Переглянуто: 494


В День пам’яті захисників України курсанти та офіцери вшанували пам'ять Героїв Крут, поклавши квіти до могили Героїв Крут, що на Аскольдовій могилі.

- Сьогодні маємо згадувати про всіх героїв, які полягли за Україну – серед яких і Крутянці. Більша частина з них навчалися в стінах нашого закладу. Вони - приклад незламності та мужності. Приклад кількасот простих хлопців, які не побоялися виступити проти багатотисячної армії ворога. Серед крові та заліза вони засвідчили свою любов до України. Це воїни, для яких БАТЬКІВЩИНА ТА ЧЕСТЬ не були простими словами, - зазначив у своїй промові заступник начальника одного з факультетів підполковник Антон Ланко.

По завершенню заходів, військовослужбовці ВІТІ відвідали військову каплицю на Аскольдовій могилі де кожен мав можливість в молитві згадати всіх Українських Героїв.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх