Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Відбулись Урочистості з нагоди складання Присяги на вірність Українському народові курсантами першого курсу ВІТІ

Добавлено: 14.08.2021 Переглянуто: 892


14 серпня відбулись Урочистості з нагоди склададання Присяги на вірність Українському народові курсантами першого курсу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут. Цього року захід відбувався на новітній локації - на території Національного Історико-архітектурного музею "Київська фортеця".

На святі були присутні почесні гості: Начальник управління підготовки штабу Командування військ зв'язку та кібербезпеки Збройних сил України полковник Андрій Чекан, генеральна директорка Національного Історико-архітектурного музею "Київська фортеця" Оксана Новікова-Вигран, керівниця Міжнародного благодійного фонду "Родинний клуб" Матуся"" Ольга Рудницька та Військовий капелан національного військово - медичного центру протоієрей Олег Скнар.

- Сьогодні унікальний день, адже в житті наших першокурсників одночасно закінчився один з найважливіших етапів життя, і розпочався новий. Всі вони вже повноправно вступили до курсантського однострою ВІТІ, - зазначив у своїй промові заступник начальника інституту полковник Віталій Тарасов.

Офіцер привітав особовий склад першокурсників із важливим в їхньому житті кроком та побажав успіхів та наснаги у всіх їхніх починаннях.

Після Церемонії складання військової Присяги курсантів було освячено протовєреєм Олегом Скнаром.

Також першокурсників музичною композицією "Присягу двічі не дають" привітала курсантка факультету бойового застосування систем управління та зв’язку солдат Ірина Іванова.

Право привітального слова від першокурсників мала курсантка факультету бойового застосування систем управління та зв’язку солдат Олександра Кожухова.

Дивитись запис Прямого ефіру:


Дивитися трансляцію: Курсанти-першокурсники склали присягу на вірність українському народові



Дивитися трансляцію: Курсанти-першокурсники склали присягу на вірність українському народові


© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх