Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Знайомтесь – першокурсники ВІТІ! (частина І)

Добавлено: 02.08.2021 Переглянуто: 672


З 21 липня на базі табірного містечка батальйону забезпечення навчального процесу Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут триває первинна військово-професійна підготовка (далі: ПВПП). Щодня ми відкриваємо завісу та ділимось із вами деталями польового вишколу першокурсників набору 2021 року. Від сьогодні ми вирішили познайомити спільноту із нашими першокурсниками.

Знайомтесь – курсант факультету телекомунікаційних систем Туршу Нікіта Романович. Випускник Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні народився та виріс у місті Володимир-Волинський. Про вступ до Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут мріяв давно. При вступі пріоритетність віддав спеціальності 172 Телекомунікації та радіотехніка.

- Мої прадід, дід та батько – військовослужбовці. З дитинства я ріс у сім’ї військових. ВІТІ входить у 5ку кращих військових вишів із сучасним напрямом, тож сумнівів щодо вступу в мене не було. Я чітко знав, куди вступатиму. Під час первинної підготовки, я зрозумів, що зробив правильний вибір. Наші керівники та стажери дуже підтримують нас, ставляться з розумінням. Це дуже надихає працювати над собою щодня. Мені до вподоби всі заняття, які проводяться із нами, особливо тактична підготовка, - ділиться враженнями новоспечений курсант.

Також, пресслужбу ВІТІ зацікавило питання щодо планів майбутнього зв’язківця після складання Присяги на вірність Українському народові. Відповідь хлопця неабияк порадувала нас!

- Я хочу плідно працювати, стати гідним професіоналом в обраній сфері. У майбутньому я стану офіцером, тож маю навчати своїх підлеглих всьому, що знаю сам, а без постійного вивчення теорії та реалізації її на практиці це неможливо, - коментує Нікіта.

Наприкінці бесіди, курсант Туршу поділився, що під час навчання на старших курсах мріє стати стажером під час проведення первинної військово-професійної підготовки, щоб ділитись досвідом та допомагати новому поколінню курсантів швидше адаптуватись до навчання у ВВНЗ.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх