Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Ритуал урочистого вручення зброї курсантам ВКСС ВІТІ набору 2021 року

Добавлено: 29.07.2021 Переглянуто: 468


28 липня 2021 року у Військовому коледжі сержантського складу Військового інституту телекомунікації та інформатизації імені Героїв Крут пройшов ритуал урочистого вручення зброї курсантам набору 2021 року.

Для кожного курсанта це один із найважливіших днів у його житті. Привітав молодих воїнів із знаменною подією начальник коледжу полковник Злобін Кирило Вячеславович, він наголосив: «Сьогодні, в День Хрещення Київської Русі, першокурсники отримали зброю, зробивши перший вагомий крок перед прийняттям Військової присяги. Відтепер перед вами ще більше відповідальності та обов’язків. Зброя, яку ви сьогодні отримали, символізує довіру українського народу своїм захисникам. Бажаю вам бути гідними захисниками нашої держави, а також своїх рідних та близьких. Вдосконалюйтесь, розвивайтеся, адже майстерне володіння зброєю та утримання її в постійній бойовій готовності це запорука захисту мирного населення та суверенності нашої держави!– зазначив начальний коледжу. – Попереду на вас чекає чимало випробувань, адже ви обрали почесну і відповідальну професію – військовослужбовця Збройних Сил України».

На завершення урочистостей всі першокурсники у складі своїх підрозділів пройшли урочистим маршем, продемонструвавши гарні навички зі стройової підготовки, як для вчорашніх школярів. Попереду ще опанування загальновійськових дисциплін з первинної військово-професійної підготовки.

СЛАВА УКРАЇНІ!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх