Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Герой живе в кожному

Добавлено: 16.04.2017 Переглянуто: 881


12.04.17 курсантом факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку Військового інституту телекомунікації та інформатизації, старшим солдатом Чаплею Єфимієм Олего-вичем, було вчинено героїчний вчинок. Під час несення служби у добовому наряді патрульним Військової служби правопорядку, старший солдат Чапля Є.О., перебуваючи на маршруті патрулювання, побачив, як дитина, скориставшись неуважністю матері, вилізла з візка і направилась на протилежний бік вулиці, через смугу інтенсивного руху автотранспорту. Ризикуючи власним життям, ста-рший солдат Чапля Є.О. швидко вибіг на дорогу і встиг в останній момент схопити дитину, чим врятував її від неминучої трагедії.

Даний чоловічий вчинок характеризує не тільки старшого со-лдата Чаплю Є.О., як чоловіка, військовослужбовця але і Збройні Си-ли України в цілому.

І це не дивно, тому що курсант 364 навчальної групи Чапля Є.О., характеризується лише з позитивної сторони, виконуючи бойові завдання у зоні проведення АТО неодноразово ризикував своїм жит-тям, захищаючи нашу Батьківщину. Усе це характеризує даного вій-ськовослужбовця, як справжнього чоловіка, героя України, на якого повинні рівнятися кожен громадянин України.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх