Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Формування лідерських якостей у курсантів факультету телекомунікаційних систем

Добавлено: 02.04.2017 Переглянуто: 1138


31 березня 2017 року Отець Андрій Зелінський зустрівся з курсантами 1, 4, 5 курсів факультету телекомунікаційних систем. Зустріч пройшла під гаслом: “Лідерська компетентність офіцера Збройних Сил України”.

Отець Андрій Зелінський – священик УГКЦ, член черничого згромадження «Товариство Ісуса» (єзуїти). Людина з блискучою освітою: філософську освіту здобув у St. BasilCollege (Стемфорд, США), богословську – у PontificiaUniversitaGregoriana (Рим), політологічну – у Національному університеті «Києво-Могилянська Академія». Своє капеланське служіння розпочав у 2006 році в Академії сухопутних військ у Львові, а з червня 2014 року бере активну участь у забезпеченні духовною підтримкою українських військових у зоні АТО.

Відомо, що за своїм соціальним становищем офіцер є формальним лідером свого підрозділу, але цього на сьогоднішній день, в умовах бойових дій на сході країни, вочевидь недостатньо для ефективного керівництва підлеглими в обстановці гібридної війни.

Високий авторитет командира сприяє формуванню в підлеглих інтересу до служби, оволодіння своєю спеціальністю, виступає потужним стимулом і мотивом їх героїчних дій, ініціативи й творчості у виконанні бойових завдань. Неминуче він сприяє справі самовиховання військовослужбовців. Авторитетний командир, зазвичай, стає об’єктом для наслідування.

Особовий склад факультету телекомунікаційних систем щиро дякує Отцю Андрію за співпрацю!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх