Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Бойові стрільби загартовують характер курсантів

Добавлено: 15.03.2017 Переглянуто: 1536


На військовому стрільбищі військової частини В 4126 (смт. Семиполки) 14-15 березня 2017 року з курсантами четвертого курсу факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку проводилися практичні заняття у по виконанню вправи стрільб із АК-74.

Вогнева підготовка на факультеті та в інституті в цілому, проходить із врахуванням досвіду проведення антитерористичної операції на сході України. Практичні заняття дають змогу майбутнім офіцерам, закріплювати отримані теоретичні знання та відпрацювати навички до автоматизму, що є найважливіших факторів у досягненні перемоги над противником .

Під час цих занять курсанти факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку удосконалили вогневу й методичну майстерність та в черговий раз підтвердили свій високий рівень у володінні стрілецькою зброєю.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх