Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Відкрите заняття Османов

Добавлено: 08.03.2017 Переглянуто: 863


З метою обміну та узагальнення передового досвіду навчання, демонстрації методики проведення лекцій, сучасних технологій та активних методів навчання, способів досягнення навчальних та виховних цілей заняття 06 березня на кафедрі Транспортних мереж доцентом кафедри учасником бойових дій підполковником Османовим Р.Н була проведена відкрита лекція з навчальної дисципліни “Системи та комплекси військового зв’язку” на тему “Бойовий досвід застосування військ зв’язку ЗС України під час проведення антитерористичної операції”.

На цьому занятті курсанти 4-х курсів всіх спеціальностей разом із викладачем розкрили та обговорили питання щодо досвіду застосування підрозділів зв’язку Сухопутних військ, Сил спеціальних операцій, високо мобільних десантних військ та Повітряних сил Збройних Сил України під час проведення АТО.

Крім курсантів на лекції були присутні викладачі споріднених кафедр. Заступник начальника інституту з навчальної роботи організував обговорення проведенного занаття в колективі викладачів, присутніх на лекції. Він відмітив мотивуючу та навчальну роль відкритого заняття, що спонукає на подальше удосконалення професіоналізму лектора і навчальної діяльності курсантів. Обговорення змісту і методики проведеної відкритої лекції відбувалося в діловій, товариській обстановці та дозволило виробити рекомендації з вдосконалення викладання, поширити передовий методичний досвід серед споріднених кафедр інституту.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх