Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

8 березня – Міжнародний жіночий день

Добавлено: 07.03.2017 Переглянуто: 1319


ЗІ СВЯТОМ ВАС ДОРОГІ ЖІНКИ!

8 березня - Міжнародний жіночий день, який символізує початок весни і оновлення життя. В цей день весь світ співає гімн любові жінці – берегині сімейного щастя і добробуту, жінці, яка вміє вірно чекати, бути мудрою, доброю, сильною і неприступною, жінці, яка є втіленням всього світлого та радісного.

З нагоди цього прекрасного свята – свята материнства, краси, душевного тепла, ніжності і ласки приміть щирі вітання з нагоди прекрасного весняного свята.

Від імені командування, офіцерів, прапорщиків, військовослужбовців, всіх чоловіків інституту від щирого серця поздоровляємо Вас ласкаві матері, вірні подруги, товариші по службі і роботі, які пов’язали свою долю з армією, поклали на свої плечі нелегкий тягар армійського життя, з чудовим весняним святом пробудження природи і нових сподівань на кращу долю.

Хай шаною, порозумінням і любов’ю відповідають на Вашу турботу і ласку рідні та близькі. У хвилюючий і радісний день від усієї душі бажаємо кожній з вас безмежного жіночого щастя, сімейної злагоди і благополуччя, здоров’я і тепла, вічної молодості, краси та кохання.

Зі святом Вас шановні жінки інституту!

Начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації полковник Євген Степаненко




8 березня – Міжнародний жіночий день

8 березня - це свято весни, свято пробудження природи, свято нових надій, з яким невідривно пов’язане життя кожної людини.

Милі жінки сьогодні ваше свято. Вперше воно почало відзначатися у 1911 році в Німеччині, Австрії, Швейцарії та Данії.

Сьогодні Міжнародний жіночий день символізує початок весни і оновлення життя.

В цей день весь світ співає гімн любові жінці – берегині сімейного щастя і добробуту, жінці, яка вміє вірно чекати, бути мудрою, доброю, сильною і неприступною, жінці, яка є втіленням всього світлого та радісного.

Ми завжди з вашим ім’ям пов’язуємо все добре і світле. Ваша ніжність, віра і любов супроводжують нас з пелюшок. Посмішка матері і перший поцілунок коханої, ніжний та ласкавий погляд дружини допомагають нам в ратній праці.

Це Ви безсонними ночами доглядаєте за дітьми, несете любов і ніжність, щоб ваші чоловіки і сини спроможні були всі сили віддати службі.

Сердечно вітаємо жінок, які пов’язали свою долю зі службою в армії і гідно несуть на своїх тендітних плечах нелегкій тягар військової служби, своєю працею підтримують боєготовність частин і підрозділів, роблять вагомий внесок в справу зміцнення обороноздатності держави.

Наприклад, у збройних силах Ізраїлю (20% особового складу) складають жінки;

В США серед півтора мільйона особового складу 12% - жінки.

В Збройних Силах Канади 10,8% жінок (більше 7 тисяч)

Чимало їх в армії Франції (23 тисячі – 7,6%) .

Наші українські дівчата служать майже в усіх видах Збройних Сил України. Проте більшість – все ж у частинах військах зв’язку, де проявляють себе, як майстри своєї професії.

Зі святом Вас шановні жінки інституту!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх