Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Випуск молодших сержантів Збройних Сил України

Добавлено: 28.02.2017 Переглянуто: 1481


У місті Полтава 28 лютого 2017 року у Військовому коледжі сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації, що знаходиться по вулиці Зінківська, буд.44 пройшов випуск молодших сержантів Збройних Сил України. Урочистий ритуал з нагоди випуску молодших командирів відбувся на стройовому плацу, у якому взяли участь керівництво та військовослужбовці коледжу, представники органів місцевого самоврядування, вихованці навального закладу, а також рідні та близькі випускників.

Молоді хлопці й дівчата отримали дипломи «молодшого спеціаліста» та звання молодшого сержанта для проходження військової служби за контрактом на посадах сержантського та старшинського складу. Дипломи з відзнакою отримали наступні сержанти : Пчелінцева К. С., Ільницька А. В., Колесник І. П., Яременко Н. В., Подоляк О. О., Заболотний О.А.

На мітингу випускників привітали начальник коледжу, представники органів місцевого самоврядування, гості, рідні та друзі. — Я звертаюсь до випускників з проханням завжди пам’ятати хто ми є, хто є наші батьки, пам’ятати своє коріння, пам’ятати свою історію. Заслужений діяч освіти перший Президент України Михайло Грушевський казав: “Людина, яка пам’ятає свою історію, історію свого народу стає - громадянином, суспільство – нацією, країна – державою.” А найголовніше, що самі випускники покликані формувати та втілювати кращі зміни у нашій країні, — підкреслив під час вітального слова начальник Військового коледжу сержантського складу полковник К.В. Злобін. — Хочу побажати їм у цей складний час терпіння, добра, миру, щастя, здоров’я, рішучості у діях, підтримки у сім’ях і щирого та правдивого військового побратимств, а також незламної віри у краще майбутнє нашої неньки України.

Також до привітань приєднались начальник відділу з питань запобігання корупції Полтавськї ОДА Ляхівненко Сергій Миколайович, заступник міського голови Нікіпелов Віталій Юрійович, заступник голови Київської районної в місті Полтаві ради Дудко Сергій Григорович, учасник бойових дій в антитерористичній операції кавалеру ордена “За військову службу України” молодший лейтенант Драч Наталія Василівна. А благословив воїнів на подальшу службу священник Покровської церкви міста Полтави протоієрей Вячеслав Рукас.

Всі сьогоднішні випускники, серед яких, між іншим, 6 військовослужбовців-жінок, продовжать проходження служби у бойових та навчальних підрозділах, частинах і установах Збройних Сил України. Чимало з них, після становлення на посадах, виконуватимуть завдання за призначенням у зоні проведення АТО. До слова, це другий випуск висококваліфікованих сержантів зі стін Військового коледжу сержантського складу, набір на навчання яких відбувся після початку воєнної агресії Росії проти України. Тож, серед цих військовослужбовців є і ті, хто вже має бойовий досвід, отриманий у зоні АТО.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх