Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Тематичний вечір національно-патріотичного виховання

Добавлено: 17.02.2017 Переглянуто: 928


16 лютого 2017 року курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації за планом відділу морально-психологічного забезпечення взяли участь у проведені тематичного вечора, який було організовано Печерським відділенням Всеукраїнського об’єднання ветеранів міста Києва у Палаці ветеранів.

Захід присвячений 100-річчю Національно-визвольній боротьбі України та 99-ти річчю проголошення IV Універсалом Української Центральної Ради незалежності Української Народної Республіки.

Головною метою зустрічі був показ та обговорення двох документальних фільмів - “Бій під Мотовилівкою” та “Український шлях”, виготовлених ветеранською студією Артмонтаж. Керівник, автор та режисер проекту Голова Печерського відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів міста Києва - Гриб Олесь. У своєму вступному слові він прагнув донести до свідомості всіх присутніх, серед яких були і наші курсанти, необхідність духовної єдності поколінь, ідею любові до рідної землі, свого народу, бажання всіма силами забезпечувати розквіт держави, готовності зі зброєю в руках захищати її суверенітет і незалежність. Сутність високого почуття патріотизму основна складова кожного свідомого громадянина своєї держави, а для військовослужбовців особливо. Оскільки, захист Батьківщини - це не лише сакральний обов’язок, а й покликання, і тому наші військовослужбовці самовіддано захищають кордони рідної неньки-України з сивої давнини до сьогодення. На думку режисера, мета заходу досягнута тому, що показ історичних фільмів є невід’ємною складовою військово-патріотичного виховання молоді - майбутніх захисників України.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх