Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Відбулась зустріч із представниками США щодо проєкту з розвитку IT-інфраструктури «Cable Dog»

Добавлено: 29.06.2021 Переглянуто: 674


До Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут завітала делегація з США щодо підготовки до реалізації проєкту з розвитку IT-інфраструктури «Cable Dog».

На заході були присутні представники: Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, Командування військ зв’язку та кібербезпеки ЗС України, Командування медичних сил ЗС України, Командування Сил логістики ЗС України, Головного управління військового співробітництва і верифікації ЗС України, однієї з військових частин Національної Гвардії України та компанії-постачальника навчань «МУК».

Під час зустрічі іноземних фахівців з українською делегацією обговорили питання щодо здійснення захисту передачі голосу і даних (Харіс та Сильвус). Також обговорено можливості щодо програмного забезпечення, яке використовується для картографування супутникових зображень.

Також в рамках співпраці американська сторона запевнила, що і надалі сприятиме модернізації зв’язку та інформаційних систем та технологій у ЗС України.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх