Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Відбулось заключне засідання екзаменаційної комісії – 2021

Добавлено: 24.06.2021 Переглянуто: 807


24 червня у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбулось заключне засідання екзаменаційної комісії – 2021.

Атестація випускників інституту відбувалась з 4 по 25 червня, та складалась з комплексного екзамену з фізичної підготовки, комплексного екзамену з іноземної мови (англійська) та комплексного екзамену зі спеціальності, що включав теоретичну та практичну частини.

На заключному організаційному засіданні головою екзаменаційної комісії полковником Андрієм Чеканом було підсумовано результат роботи екзаменаційної комісії.

У підсумку атестації освітньо-кваліфікаційний рівень вищої освіти "магістр" присвоєно 201 курсанту, освітньо-кваліфікаційний рівень вищої освіти "бакалавр" - 59 курсантам, освітньо-кваліфікаційний рівень вищої освіти "бакалавр" - 56 військовослужбовцям заочної форми навчання.

Дипломи з відзнакою отримали 7 випускників: сержант Оксана Подоляк, старший солдат Ілля Ларін, старший солдат Новікова Юлія, старший солдат Тютюник Владислав, солдат Олександр Шпак, солдат Дмитро Румша, солдат Альона Савченко.

Наприкінці засідання Голова екзаменаційної комісії подякував керівництву та науково-педагогічному складу інституту за високий рівень підготовки офіцерських кадрів, який відповідає вимогам сьогодення, а також надав ряд суттєвих пропозицій щодо подальшого вдосконалення освітнього процесу інституту, змісту навчання та якості підготовки офіцерських кадрів.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх