Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Збірна ВІТІ взяла участь в Чемпіонаті України з перетягування канату

Добавлено: 31.05.2021 Переглянуто: 701


30 травня в мальовничому парку "Партизанської Слави" відбувся Чемпіонат України з перетягування канату, організований Федерацією найсильніших атлетів України. Участь у змаганнях взяли 13 чоловічих і 10 жіночих команд.

Перетягування канату - це вид спорту, який розвиває не тільки спритність і витривалість, але й виховує командний дух. У ньому неможливо розслабитися і грати в півсили, інакше це буде використано партнерами.

Аншлаг вболівальників, непідробні емоції та запекла боротьба інститутської жіночої збірної та двох чоловічих команд "Powerman" і "Титани" зробили День міста незабутнім, - ділиться враженнями тренерка команди Тетяна Гром.

Спорт є дієвим способом боротьби із психологічною перевтомою. Заняття спортом покращують емоційний стан, а це, в свою чергу, призводить до підвищення загального самопочуття. Тому, регулярні заняття спортом – найкраща рекомендація курсантів ВІТІ.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх