Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

На кафедрі побудови телекомунікаційних систем провели науково-практичний семінар

Добавлено: 21.05.2021 Переглянуто: 575


За участю начальника кафедри побудови телекомунікаційних систем доктора технічних наук, доцента полковника Василя Кузавкова відбувся науково-практичний семінар, згідно плану проведення науково-практичних семінарів інституту на 2021 рік.

Темою доповіді, якого стало - "Методи квадратної демодуляції сигналів в каналах зв'язку наземних без екіпажних платформ".

Доповідачем даного заняття став викладач кафедри майор Павло Сердюк.

До роботи семінару долучилися також навчально-педагогічний склад кафедр побудови телекомунікаційних систем та спеціальних інформаційних систем та робототехнічних комплексів, а також заступник начальника факультету телекомунікаційних систем з навчальної роботи підполковник Євген Лебідь.

За підсумками роботи науково-практичного семінару були висловлені пропозиції та рекомендації, щодо подальших досліджень за напрямком розробки методів обробки сигналів з ортогональних та неортогональними підвищеннями завадозахищеності у каналах з наземними безекіпажними платформами без збільшення спектру сигналу.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх