Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У курсантів ВІТІ пройшли польові заняття

Добавлено: 16.05.2021 Переглянуто: 581


З курсантами другого курсу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут (ВІТІ) відбулися практичні заняття із загальновійськової підготовки.

Зокрема, курсанти пройшли навчання на польовій базі батальйону забезпечення навчального процесу інституту. Заняття були організовані офіцерами кафедри загальновійськових дисциплін із залученням широкого спектру військової техніки та озброєння.

Під час занять курсанти вдосконалили командирські навички з прийняття рішення на проведення бойових дій, топографічного орієнтування, інженерного обладнання опорних пунктів, організації мінної безпеки, здійснення маршу, а також рганізації РХБ захисту.

- Польові заняття дають уявлення про те, що ти вчиш на заняттях. Одна справа - це вивчення теорії, коли ти проходиш це на практиці - сприймаєш навчання зовсім по-іншому, - зазначив курсант 395 навчальної групи Назарій Ковальчук.

Варто зазначити, що всі заняття проводились під керівництвом офіцерів з досвідом бойових дій.

За словами командування, курсанти гідно справляються із завданням, що свідчить про їхню належну підготовку та морально-психологічний стан.


У курсантів-зв’язківців відбулися польові заняття (інформація від 16 травня 2021 року)

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх