Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У ВІТІ відбулась онлайн-зустріч "Про актуальне вступникові"

Добавлено: 24.04.2021 Переглянуто: 559


Сьогодні, 24 квітня у прямому ефірі Instagram та Facebook команда Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут провела онлайн зустріч «Про актуальне вступникові».

Цього разу звична онлайн-зустріч відбувалась доволі нестандартно: новою локацією проведення заходу стала кімната традицій одного з курсів факультету бойового застосування систем управління та зв’язку.

Гостями прямого ефіру стали курсанти - представники усіх спеціальностей, за якими здійснюється підготовка у ВІТІ.

Під час зустрічі курсанти інституту розповіли глядачам про спеціальності та напрямки, за якими навчаються, поділились враженнями про вступ та навчання у ВІТІ, а також поділились з майбутніми вступниками курсантськими лайфхаками.

У другій частині трансляції заступник Голови Приймальної комісії - заступник начальника інституту з навчальної роботи полковник Олексій Сілко детально розповів про порядок дій вступника при вступі до Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

У ВІТІ відбулась онлайн-зустріч (інформація від 23.04.2021)

У ВІТІ відбулась онлайн-зустріч (інформація від 24.04.2021)

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх