Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти кафедри автоматизованих систем управління взяли участь у конференції Cisco Live 2021

Добавлено: 30.03.2021 Переглянуто: 833


30 березня, курсанти кафедри автоматизованих систем управління факультету інформаційних технологій взяли участь у конференції Cisco Live 2021. Захід відбувся в рамках взаємодії локальної академії Cisco NetAcad, яка функціонує на кафедрі, з компанією Cisco – світовим лідером у галузі проектування та виробництва мережевого обладнання.

Під час проведення онлайн конференції були розглянуті та обговорені наступні питання: «Світ не стає простішим, тож як ми можемо стати ефективнішими у безпеці?», «Як модернізувати свою мережу на майбутнє?», «Використання безпеки кінцевих точок у нашому зашифрованому світі», «Перевірка 5G. Що таке ажіотаж та де надія?»

У ході проведення заходу найкращі фахівці компанії, а саме: Боб Еверсон, Ванесса Суліковскі, Сімона Демарія, Карлос Перейра поділилися власним досвідом та ідеями щодо технічної модернізації мереж, розповідали, що наразі є актуальним у сфері IT та що зможе підвищити ефективність та забезпечити максимальну захищеність мережі від стороннього втручання.

Світовій аудиторії були представлені інновації, які стосуються портфоліо мережевих продуктів Cisco та продукти для організації спільної праці, забезпечення кіберзахисту, а також рішення в області DevNet. Усі вони призвані допомогти процесу масштабування мережі, підтримувати інформаційну безпеку та прискорювати світові процеси цифрової трансформації.

Озвучені в ході конференції ідеї знайдуть своє відображення в навчальному процесі за відповідними дисциплінами кафедри.

Зокрема, начальник кафедри, полковник Олег Сова, наголосив на важливості впровадження в освітній процес інституту сучасних рішень у сфері організації спільної праці посадових осіб з використанням хмарних технологій.

Окрім того, курсанти 283 навчальної групи, разом з майором Дмитром Меркотаном, випробували функціонал платформи Cisco Hyperflex Application Platform, призначеної для роботи з контейнерами в якості послуги container-as-a-service, що спрощує процес конфігурування мережевого обладнання.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх