Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Військовий інститут з ознайомчим візитом відвідав Представник НАТО в Україні – радник з питань професійної військової освіти

Добавлено: 24.03.2021 Переглянуто: 1095


Сьогодні, військовий інститут відвідав Представник НАТО в Україні – радник з питань професійної військової освіти підполковник Стасіс Палдунас.



Головною метою візиту був інформаційний огляд та основне призначення ВІТІ для подальшого налагодження співробітництва з представництвом НАТО на території України.

В ході візиту відбулась зустріч Стасіс Палдунас з начальником інституту генерал-майором Віктором Остапчуком та заступником начальника інституту з навчальної роботи полковником Олексієм Сілко, щодо перспектив розвитку військової освіти.

⁃ Після спілкування з курсантами інституту, був приємно вражений не лише їх професійною підготовкою, але і рівнем володіння англійської, - наголосив Стасіс Палдунас.

В рамках візиту також організовано конференцію з начальниками кафедр щодо нової системи перепідготовки викладачів.

Крім цього, радник з питань професійної військової освіти ознайомився з історією та матеріально-технічною базою інституту.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх