Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

На кафедрі військово-гуманітарних дисциплін відбулась онлайн-презентація унікального видання «Волонтери: сила небайдужих»

Добавлено: 23.03.2021 Переглянуто: 568


22 березня на кафедрі військово-гуманітарних дисциплін відбулась онлайн-презентація унікального видання «Волонтери: сила небайдужих» Наталки Позняк-Хоменко.

Видання складається з 28 історій, які викладені від першої особи. Це оповіді, розповіді про українських волонтерок і волонтерів, які з першого дня російсько-української війни допомагали військовим на фронті. Вони розповідають про волонтерську роботу на фронті. Йдеться не лише про матеріальне забезпечення армії, а про її моральний дух, жагу до перемоги, а головне про відчайдушний супротив. Кожна розповідь унікальна, особлива за кожною оповіддю людське життя, надії і навіть кохання.

Курсанти із захопленням та цікавістю слухали авторку, поставили багато запитань і головне знайшли відповіді на свої запитання, зокрема чи є пам’ятник волонтерам у Києві.

Виявляється у 2016 році у Києві на честь волонтерів відкрили пам’ятний знак, який символізує відданість кожного небайдужого українця. Це невеликий камінь із дзеркальним серцем. Якщо подивитися на дзеркальну поверхню, поруч зі своїм зображенням кожен зможе побачити напис «Добро може робити кожен».

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх