Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

В інституті відбулась Zoom-зустріч "Випускник ВІТІ - інтелектуальна еліта Збройних Сил України"

Добавлено: 20.03.2021 Переглянуто: 2010


Карантинна ситуація нестабільна, на відміну від нашого бажання зустрітись з нашими майбутніми абітурієнтами. Карантин - то не привід для суму. Наша команда продовжує знайомити майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків з Військовим інститутом телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут. Сьогодні відбувалась чергова Zoom - зустріч на тему: "Випускник ВІТІ - інтелектуальна еліта Збройних Сил України".

Учасники зустрічі познайомились з інститутом із відео сюжету



Поспілкувались щодо вступу - 2021 із заступником начальника інституту з навчальної роботи полковником Олексієм Сілко, дізнались про розпорядок дня та курсантське дозвілля від курсантки четвертого курсу Анастасії Рудніцької та отримала змістовні відповіді на всі запитання, що їх цікавили.

Такий формат онлайн - зустрічей практикується у ВІТІ з початку карантину, протягом року було проведено понад 45 Прямих ефірів у соціальних мережах Facebook та Instagram та понад 20 Zoom-зустрічей.

Ми щиро сподіваємось на покращення епідеміологічної обстановки в Україні, аби швидше зустрітись із вами.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх