Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У ВІТІ курсанти та представники служб забезпечення обговорили питання покращення харчування курсантів

Добавлено: 18.03.2021 Переглянуто: 647


Сьогодні, відбулася чергова зустріч присвячена обговоренню харчуванню курсантів.

На заході були присутні виконуючий обов’язки начальника продовольчої служби інституту підполковник Дмитро Коншин, начальниця їдальні старший сержант Наталія Строкіна та представники курсантів кожного курсу.

На початку заходу підполковник Дмитро Коншин вкотре нагадав принципи формування меню за каталогом продуктів за яким проводиться харчування в інституті, пояснив, які страви є обов’язковими та, які є додатковими під час планування харчування.

Такі зустрічі ми проводимо не вперше і для того, щоб планувати свою діяльність так, як це бачать курсанти, бо саме заради них ми і працюємо, - зазначив підполковник Дмитро Коншин.

Курсанти зі свого боку запропонували свої пропозиції щодо формування меню в різні дні тижня.

По завершенні брифінгу були прийняті спільні рішення та підходи, які будуть реалізованої з нового навчального тижня.

Довідково:

З вересня 2017 року у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут введена система харчуються за каталогом продуктів. Каталог містить 409 видів продуктів на вибір. Схожа система використовується у майже всіх арміях держав-членів НАТО.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх