Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Начальник військ зв’язку ЗС України поставив завдання щодо організації навчального процесу в інституті

Добавлено: 01.09.2016 Переглянуто: 2716


Сьогодні, 1 вересня, начальник військ зв’язку Збройних Сил України – начальник Головного управління зв’язку та інформаційних систем Генерального штабу ЗС України генерал-майор Володимир РАПКО під час урочистих заходів з нагоди початку нового навчального року та Дня знань привітав увсесь особовий склад інституту зі святом та вручив начальнику Військового інституту телекомунікацій та інформатизації полковнику Євгену СТЕПАНЕНКУ за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі державну нагороду - орден Богдана Хмельницького ІІІ ст.

Будучи командиром бригади зв’язку ГШ ЗС України з початку АТО на сході України полковник Євген Степаненко виконував складні бойові завдання по забезпеченню зв’язком та управлінню частин і підрозділів, які знаходились в Донецькій і Луганській областях, де відзначився сумлінним виконанням обов’язків та високим професіоналізмом.

Начальник військ зв’язку ЗС України також під час запланованої лекції у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації поставив завдання керівному складу та науково-педагогічним працівникам інституту щодо організації навчального процесу та підготовки майбутніх офіцерів-зв’язківців.

— Саме від Вас залежить ефективність підготовки фахівців зв’язку, професіоналів військової справи, які повинні впевнено володіти сучасними засобами зв’язку та озброєнням, мати високу патріотичну свідомість.

На вимогу часу та керівництва держави й Збройних Сил України сьогодні відбувається реформування військової освіти. Курсанти інституту навчатимуться за програмами країн НАТО. Навчання має бути більш прив’язане до практичної складової, майбутні фахівці зв’язку будуть паралельно навчатись і в навчальних класах , і на полігонах у навчальних центрах забезпечення військ зв’язку ЗС України зазначив у своєму виступі начальник військ зв’язку ЗС України генерал – майор Володимир РАПКО.

Вітаємо усіх зі святомом Дня знань та бажаємо наснаги та нових звершень!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх