Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Майбутні офіцери-зв’язківці гартуються “полем» на посиленій підготовці

Добавлено: 14.03.2021 Переглянуто: 882


У курсантів випускних курсів Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут вже тиждень триває практична складова посиленої підготовки.

Практичні заняття майбутніх офіцерів-зв’язківців проходять в польових умовах на базі батальйону забезпечення навчального процесу інституту.

Всі заняття з бойового застосування підрозділів зв’язку акумулювали в собі теоретичні знання та практичні навички, які випускники отримали в інституті за весь час навчання.

Під час першої неділі курсанти-випускники в польових умовах практично відпрацювали питання тактичної підготовки, мінної безпеки, інженерного обладнання елементів пунктів управління та порядку їх охорони, виконали нормативи зі стрільби з штатної зброї.

Наступний тиждень буде направлений на фахову підготовку, де курсанти практично будуть розгортати у складі екіпажів елементи пунктів управління, лінії прямого зв’язку, лінії прив’язки та практично виконувати функціональні обов’язки за посадами на вузлах зв’язку пунктів управління різних рівнів.

Кінцевим результатом посиленої підготовки буде здача нормативів на присудження класної кваліфікації з обов’язковим отриманням сертифікатів про проходження посиленої підготовки. на який для незалежної оцінки будуть залучені фахівці з Навчального центру Військ зв’язку ЗС України.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх