Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

ВІЙНА І ТАНГО

Добавлено: 13.02.2021 Переглянуто: 789


Історії про людей, які пережили війну на сході України, але знайшли в собі сили та приховані резерви, щоб жити повним життям та стати затребуваними та корисними в суспільстві, історії про вмотивованість, впевненість, віру та силу духу людей, які попри всі перепони змогли віднайти своє місце у житті.

12 лютого на кафедрі військово-гуманітарних дисциплін відбулася творча зустріч з Олексієм Гаврисем військовослужбовцем, ветераном АТО, який є засновником школи аргентинського танго.

Особлива ця зустріч тому, що Олексій Гаврись військовий, який поєднав дві стихій, стихію війни та танго.

На передовій у м. Старобільську організував уроки танго для побратимів і дівчат з прифронтового міста. А після повернення успішно викладає чуттєві танці у Києві в студії «Abrazo total». Олексій являється яскравим прикладом реабілітації ветеранів АТО, які стверджують, що танець повертає їх до життя – це середовище психологічного розвантаження та підтримки, розуміння, що ти не один. Рухи танцю мають і терапевтичний ефект допомагають відновити координацію, почуття ритму, допомагають при травмах. Наукові дослідження у різних країнах підтверджують, що найбільш щасливими почуваються ті люди, які займаються танцями.

Курсанти отримали надзвичайно цінний досвід спілкування з ветераном АТО не лише на військову тематику, а й довідались про історію танцю танго його поширення у світі, особливості виконання та вплив на людину, стосунки, світогляд.

Аудиторія одразу відчула та підхопила ритм танцю і наполегливо почала вивчати базові фігури. Спілкування та робота з молоддю таких особистостей є необхідною умовою різнобічного розвитку курсантів.

Молодь вчиться любити свою справу всім серцем, любити життя і любити його щиро, пристрасно, впевнено!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх